Yamaha PSR S770

Yamaha PSR S770

Další skvělá novinka od Yamahy pro rok 2015. Model PSR S770 Yamaha je šitý na míru pro profesionální vystupování. Pokročilí hráči ocení širokou paletu užitečných funkcí. V základní výbavě tohoto keyboardu nechybí ani všestranný audio přehrávač a mikrofonní/kytarový vstup. Díky tomu je tento nový klávesový hudební nástroj ideální nejen pro živé vystupování, ale i pro domácí hraní či do nahrávacího studia.

Mezi hlavní přednosti keyboardu Yamaha PSR S770 patří 830 zvuků, včetně Super Articulation a varhanních a také 360 doprovodů, včetně nových DJ. Nechybí ani 2 live ovladače či USB audio přehrávač s mnoha funkcemi.

Realistické zvuky

Co si vás získá, to jsou určitě zvuky, kterými tyto klávesy disponují. Těšit se můžete na realistické Super Articulation zvuky, píšťaly varhan a mnoho dalších zvuků z legendární klávesové série Yamaha Tyros. K dispozici budete mít opravdu špičkové zvukové schopnosti, pečlivě samplované zvuky a obsáhlou nabídku efektů, což v zájemné součinnosti posune vaši hru o další úroveň autenticity. Budete tak moci uspokojit i to nejnáročnější hudební publikum, pro které budete vystupovat.

Skvělý pro živé hraní

Jak jsme již naznačili, model Yamaha PSR S770 je ideálním řešením pro profesionální hráče, kteří vystupují na živo. Klávesy jsou vybaveny dvěma programovatelnými live ovladači, modulačním kolečkem a dvěma vstupy pro programovatelné pedály. Budete tak mít plnou kontrolu nad vašimi zvuky, doprovody, efekty a dalšími funkcemi, které potřebujete během živého vystupování.

Nechybí ani v poslední době oblíbené a žádané DJ styly, které se čím dál více využívají právě pro živé vystupování. Pro své uživatele nabízí celou škálu akordických postupů, které eliminují potřebu změny akordu vaší levou rukou. Nyní tak máte k dispozici volné ruce pro melodickou linku, používání live ovladačů nebo spouštění externího audia pomocí multi padů. Zkrátka další velké plus pro tuto novinku od Yamahy.

Promo video

Vzhledem k tomu, že se jedná o horkou novinku, tak zde ještě nemáme oficiální možnost vkládat promo video od Yamahy resp. video na jejich profilu je prozatím vedeno jako neveřejné. Nicméně máte-li zájem se podívat na prezentační video k modelu Yamaha PSR S770, přejděte na YouTube profil YamahaCorporation.