Jak se zbavit nevěsty míří do kin

Jak se zbavit nevěsty

Nová česká komedie režisére Tomáše Svobody – Jak se zbavit nevěsty – míří do českých kin. Premiéra je již za dveřmi. Diváci mohou nový film vidět již 28.4.2016. Titulní píseň k novému filmu Nádherná napsal a nazpíval David Kraus. V článku naleznete ke shlédnutí jak tuto píseň, tak i oficiální trailer.

O čem by nová filmová komedie měla být? Ve stručnosti bychom to popsali tak, že se setkáte s hlavní hrdinkou cukrářkou Evou (hraje ji Lenka Vlasáková), která se snaží překazit svatbu svému exmanželovi Honzovi, kterého hraje David Matásek. Navíc je v tomto hojně podporována svoji matkou (představitelkou je Jana Švandová).

Jednou ze zajímavostí nového filmu je například to, že se v něm poprvé představí Kordula Stropnická. Nic vám to neříká? Určitě ano, je to dcera Martina Stropnického a Veroniky Žilkové, která ve filmu rovněž hraje.

David Kraus: Nádherná

Jedná se o milostnou píseň a v zákulisí se šušká, že se jedná mimo jiné i o milostné vyznání Davida své lásce Báře Strýcové.

Trailer

A pokud byste chtěli nakouknout i do prostředí samotného filmu, o čem by měl pojednávat, pak se můžete podívat na oficiální trailer, který byl vydán ze strany distributora – Bontonfilm CZ.