Yamaha Stagepas Cashback

Yamaha Stagepas Cashback

Využijte speciální akční nabídky od Yamahy. Koupit si nástroj a dostat za to odměnu? Ano, i to je možné. Co je k tomu potřeba udělat a jakých nástrojů se tato časově omezená akce Yamahy týká? Čtěte dále v našem článku.

V podstatě je to velmi jednoduché. V prví fázi je třeba říci, jakých produktů se tato nabídka týká. Speciální cashback od Yamahy se týká zákazníků, kteří si v období od 1.5. do 30.6.2019 zakoupí jeden z následujících produktů: Yamaha STAGEPAS 400BT nebo STAGEPAS 600BT.

Tím učiníte první důležitý krok. Poté je nutné jej online zaregistrovat na stránkách Yamaha. Splníte-li tyto požadavky, pak by vám do 5 týdnů po registraci měl dorazit cashback ve výši 100EUR (v případě nákupu Stagepas 600BT) nebo 50EUR (v případě nákupu Stagepas 400BT)!

Ještě malé upozornění. Registraci nově zakoupeného systému STAGEPAS 600BT nebo STAGEPAS 400BT je třeba uskutečnit do 2 týdnů po nákupu (nejpozději do 15. července).

Více informací včetně formuláře naleznete na stránkách Yamahy. Případně se můžete dotázat na informace i Yamaha specialisty CMI Music s.r.o. online na eshopu Cmias.cz, nebo v obchodním domě CMI plaza v Hradci Králové.