Top česká rádia

Chcete i Vy být neustále v obraze co se kde děje? Chcete mít nové zprávy ze světa, z České republiky, ale také informace o počasí a o dopravě? Chcete poslouchat příjemnou hudbu ve chvílích, kdy jste sami a cítíte se osamoceni?

Toužíte prostě jen chvíli sedět a poslouchat? Máte již svoji oblíbenou rádiovou stanici, kterou máte naladěnou na každém rádiu jak doma, tak v autě? Nyní můžete poslouchat svoje oblíbené rádio kdekoliv budete. Jediné co potřebujete proto, abyste mohli poslouchat rádio kdekoliv a kdykoliv, je internet a případně počítač, notebook či mobilní telefon.

Webová stránka rádio Online Vám nabízí možnost poslouchat své oblíbené rádio přes internet a on-line. Patřete i Vy mezi ty, kteří tuto možnost využili a nyní jsou spokojeni. Mnoho lidí využívá služby rádia Online. Mohou si zde vybrat své oblíbené rádio. Čeká zde na Vás několik českých rádií, které jsou seřazeny dle krajů, abyste se dobře orientovali.

Rádio Impuls si zde můžete naladit kdekoliv budete. Rádio Impuls Vám nabízí veškeré potřebné informace, jakou jsou zprávy, počasí, dopravní servis a hudbu pro celou rodinu. Naladíte-li si rádio Impuls, budete mít zábavu zajištěnou po celý den. Neváhejte a vyzkoušejte rádio Impuls.

Zajímavosti o osobnostech

Zajímají Vás zajímavé informace a novinky o osobnostech ze světa hudby? Zajímáte se o osobnosti velkého formátu, jako je například Karel Gott, Jaromír Nohavica, Jaroslav Ježek a další. Přečte si to, co Vás zajímá na našem webu. Čekají Vás zde zajímavé informace, které se Vám určitě budou hodit. Čím Vás ještě naše webová stránka překvapí?

Objevíte zde karaoke texty písní, které můžete využít při různých akcích. Zařídíte tak zábavu na celý večer, všichni se budou bavit, budou spokojení a budou zpívat. Vyberte si z karaoke textů různých písní takové, které se Vám budou hodit například tématicky k chystané události. Uvidíte, že budete slavit úspěch.