Obchodní dům s hudebními nástroji

CMI plaza

České klávesové centrum? Ptáte se, kde jej naleznete? My vám poradíme. Na mapě jej hledejte v Královéhradeckém kraji, kde jinde než v jeho hlavní metropoli Hradci Králové. Právě zde se nachází obchodní dům s hudebními nástroji CMI plaza, který nabízí na ploše cca 800 m2 opravdu velmi pestrou nabídku hudebních nástrojů od výrobců z celého světa.

Yamaha a Fender

Provozovatelem obchodního domu je společnost CMI Melodia a.s., které se specializuje zejména na hudební nástroje značky Yamaha a Fender. V obchodním domě však naleznete bohatý sortiment i od dalších značek. Z těch nejvýznamějších to je například Ashton či Fender (CMI plaza je zařazena do celosvětové prodejní sítě Roland Planet). To však rozhodně není vše. Na své si přijdou i fanoušci dalších značek jako Ibanez,  Korg, Kawai, Casio, Kurzweil, Nord, Clavia, LTD, ESP, LINE 6, Alhambra, Strunal, Lee Oscar, Suzuki, Seiko, Amati, Červený, Meinl, K+M, Marshall, Sabian, Ludwig, Sonor, Bohemia, Sparow atd.

Sledujte webovou prezentaci obchodního domu www.cmiplaza.cz a budete vždy informováni o akcích a novinkách. Často zde budete moci vidět naživo hudební nástroje, které jinde nejsou skladem. A co víc, budete si je moci sami i vyzkoušet.

Hudební workshopy

CMI plaza není pouze prodejnou hudebních nástrojů. Pro příznivce hudby a hudebních nástrojů jsou zde v průběhu roku pořádány i workshopy se známými hudebníky, kteří vám představí vybrané modely nástrojů svých oblíbených značek. Vše vrcholí netradičním hudebním veletrhem Hradec Music Show, který v letošním roce slavil již svůj sedmý ročník a na kterém se představila celá řada známých osobností ze světa hudby – Laco Deczi, Láďa Křížek či Susan Albers.

Jak to v CMI plaza vypadá?

K tomu by mohly posloužit například fotografie, ale když je k dispozici i video, tak proč jej nepoužít. Níže si tedy můžete prohlédnout videoprezentaci, na které jsou zachyceny prostory obchodního domu CMI plaza přímo v akci. Konkrétně v rámci letošního sedmého ročníku netradičního hudebního veletrhu Hradec Music Show 2015.