Novinka od Yamahy – klávesy Genos

Nové profesionální klávesy Yamaha Genos

Čas letí jako voda. Není to tak dávno, co jsme čtenáře informovali o nových klávesách Yamaha Tyros 5. Vše ale jednou končí a to platí i pro tento model kláves, jehož vládu nyní přebírá novinka – Yamaha Genos. Nová digitální pracovní stanice nabízí aktuálně to nejlepší pro profesionální hráče.

Konečně jsme se dočkali a model Yamaha Genos můžeme vidět i v českých kamenných a internetových obchodech s označením skladem! Jedním z nich je eshop Hudebni-obchod.cz, ve které máme možnost objednat model za částku 106.990,- Kč s DPH (cena k 24.1.2018).

Do základní výbavy nového Genosu patří: 76 dynamických kláves (SFX) s funkcí Aftertouch, 256 hlasá polyfonie, dotykový displej, 1710 zvuků, 550 doprovodných stylů (s bicími Revo!Drums), 216 arpeggií, více jak 500 efektů, vokální harmonizér a syntetický vokodér, programovatelná tlačítka či joystick.

Pro kompletní informace vás již odkážeme na vašeho prodejce klávesových hudebních nástrojů.

Yamaha Genos v praxi

Nemáte možnost navštívit některý z obchodů, kde byste si nové klávesy ošahali a vyzkoušeli na vlastní pěst? Nevadí, moderní doba vám to umožní i tak. Na YouTube je již nyní celá řada videí s ukázkami a recenzemi nové vlajkové lodi Yamahy.

Prvotní promo od Yamahy

Výrobce nalákal nedočkavé hudebníky promo videem v září 2017, kdy oznámil příchod nového krále v oblasti profesionálních keyboardů resp. digitálních pracovních stanic. Prozradil málo, nebo naopak hodně? To už teď mohou uživatelé posoudit sami v porovnání s prvními dojmy z nového modelu kláves, které mohou vidět už i v českých obchodech.